Cortina antistatică neagră cu fagure neagră

Cortina antistatică cu fagure de culoare neagră
Model: EC1101
Dimensiune: 1,37m * 30m (sau personalizat)
Culoare: clar, grilă clară, grila albastră, grila galbenă, grila neagră.
Grosime: 0.3mm, 0.5mm, 1.0mm.
Vorbeste acum

Detalii produs

Cortina antistatică cu fagure de culoare neagră


1. Pensiunile antistatice

ESD GRID CURTAIN

2. Curățarea perdelelor antistatice

Negru cortina anti-statice cortina în plus față de anti-statice, există o funcție foarte bună este praf, praf este mult mai dificil de a pata perdele, astfel curățarea este relativ simplă. De obicei, trebuie doar să ștergeți perdelele cu o cârpă uscată.

Dacă doriți să spălați perdelele, nu puteți utiliza apă caldă, nu se pot spăla cu benzină, de obicei cu o cârpă moale înmuiată într-o pungă de apă cu săpun cu lapte, apoi se spală cu apă caldă și apoi se usucă natural.


3.ESD pardoseală grilaj pvc Imagini detaliate:

4. Aplicarea cortinei antistatice negre de fagure

Cortina antistatică (cunoscută și sub numele de folie antistatică pvc) va fi utilizată în jurul zonei de lucru pentru a realiza o zonă de lucru simplă antistatică, de curățare a încăperilor, pentru a preveni electricitatea statică și a izola praful în aer liber.

Cortina ESD este simplă, economică, comodă și rapidă și este utilizată pentru a stabili o zonă de lucru curată antistatică pe termen scurt, potrivită pentru producția de produse noi, fabricarea loturilor mici și producerea de comenzi pe termen scurt .

ESD curată curată

5. Întrebări frecvente despre pardoseala din panoul ESD pvc

1) La ce ar trebui să fiu atenți atunci când folosesc perdele antistatice?

Deoarece perdelele anti-statice sunt fabricate din material PVC, caracteristicile de îmbătrânire sunt puternice, în special atunci când temperatura este prea mare, evitați contactul cu flacăra deschisă, preparatul chimic sau uleiul polimeric, olefinele clorului etc. încălzire pentru a extinde utilizarea. viaţă.

În cazul în care cortina esd este ploua, ar trebui să fie curățate în timp, deoarece ploaia conține substanțe acide, provocând mucegai și pete. Și depozitarea sa ar trebui să fie într-un loc răcoros, întunecat, uscat, ventilat, pentru a evita umiditatea.

2) Ce zonă putem folosi pentru cortina antistatică?

Aplicarea cortinei ESD

6. Informații despre ambalare și expediere

  • Perioada de plumb: Întotdeauna aveți stocuri gata. Într-o zi pentru 1-1000 de rulouri.

  • Portul de export: Shenzhen

  • Pachete: 143 x 16 x 16 cm / rolă, 1 cartuș / cutie, Greutate brută: 17 kg / carton.Hot Tags: negru cortina fagure antistatice, China, furnizori, en-gros, pret ieftin

Anchetă

You Might Also Like