Film negru antistatic Pvc

film anti-static pvc
Model: EC1002
Dimensiune: 1,37m * 30m * 0,3mm sau 1,37m * 30m * 0,5mm
Rezistență la suprafață: 10E4-10E6 ohm
Culoare: Grilă neagră
Vorbeste acum

Detalii produs

Film gri negru anti-static pvc


1. Fișă tehnică pentru perdele ante statice

Dimensiune standard: 1,37 m lățime x 30 m lungime x0,3 sau 0,5 mm grosime

Pot fi făcute alte grosimi și lățimi și lungimi personalizate.


Material PVC
Suprafața grilajului 10E4-10E6 ohm
Rezistența substratului 10E9-10E11 ohm
Dimensiuni 1,37m * 30M * 0,3mm / 1,37m * 30M * 0,5mm / 0,37m * 30M * 1mm
Pachet 1 rulou / cutie2. Specificații pentru cortina neagră antistatică

Nume produs: Cortina anti-statica din PVC negru

Cortina din PVC neagră antistatic imprimă cerneala conductoare pe pelicula din PVC negru conductibilă. Produsul are o conductivitate electrică bună și proprietăți optice excelente. Este un material compozit din plastic de înaltă calitate, cu suprafață netedă, luminos, fără crăpături, fără bule și culoare. Uniform, cu rezistență la căldură de 150 de grade, rezistență la temperaturi scăzute de 20 grade, rezistență la acid puternic, rezistență la alcaline, rezistență la forță, rezistență la impact, rezistență la tracțiune, anti-îmbătrânire, bună transparență și durată lungă de viață. -6Ω.

- Rezistenta la suprafata exterioara: suprafata ochiului de plasa 106-9 Ω, fara suprafata ochiului 108-9 Ω

esd pvc perdele

3.Aplicatii pentru filmul esd negru pvc

Utilizată pe scară largă în domeniul electronicii, al produselor chimice, farmaceutice, alimentare, îmbrăcăminte, platforme de lucru, suprafețe ale mașinilor și alte locuri de muncă.

esd foaie de perdea

4.Anti static pvc detalii film imagine:


5. Întrebări frecvente

1) Care este profilul companiei dvs.?

Compania noastra este specializata in dezvoltarea, productia si vanzarea de produse anti-statice. Ea are un loc în domeniul anti-statice, în special perdele anti-statice, perdele anti-statice, perdele anti-statice și produse din PVC ușă serie de usi au mai multe avantaje pe piață.

Suntem specializati in productia de perdele transparente antistatice, perdele anti-statice, perdele transparente anti-statice din plasă, perdele anti-statice din ochiuri negre, perdele UV anti-statice, perdele UV galbene, perdele anti-statice galbene transparente.


2) Care sunt caracteristicile perdelelor anti-statice?

Rezistență la intemperii, transparentă, ignifugă, rezistentă la radiații UV, fără îmbătrânire, rezistență la vânt, poate juca un rol în conservarea căldurii, aer condiționat izolat, aer rece, rezistență la insecte, praf, antistatic, izolare fonică economie de energie, folie transparentă din PVC este un fel de material compozit din material plastic de înaltă calitate, suprafața este luminos și transparentă, bule transparente și fără sudură are o culoare uniformă; rezistență la acizi și alcalii, rezistență la presiune ridicată, rezistență antistatică, rezistență la impact, rezistență la tracțiune și transmisie bună a luminii.

6.Packing & Shipping informații pentru ESD grid film

esd pvc pachet de film

Notă: Vă rugăm să nu vinde în conformitate cu orez, produsul este relativ greu, vă rugăm să contactați vânzătorul pentru costurile de transport specifice, vă mulțumesc!

Hot Tags: negru film anti pvc static, China, furnizori, en-gros, pret ieftin

Anchetă

You Might Also Like