Cortina vinilă antistatică

Cortina vinilă antistatică
Model: EC1101
Dimensiune: 1,37m * 30m (sau personalizat)
Culoare: clar, grilă clară, grila albastră, grila galbenă, grila neagră.
Grosime: 0.3mm, 0.5mm, 1.0mm.
Vorbeste acum

Detalii produs

Negru cu grila de vinil antistatic cortina


1. Stabilirea cortinei de vinil antistatic

Model EC1101
Material PVC
Rezistența la suprafața grilajului 10 ^ 4Ω-10 ^ 6Ω, cu linie de carbon
Rezistența substratului 10E6-10E9 ohm, fără linia de carbon
Dimensiuni 1.37m * 30M * 0.3mm / 1.37m * 30M * 0.5mm / 1.37m * 30M * 1mm
Pachet 1 rulou / cutie
Culoare Grilă transparentă, Rețea neagră, Grila galbenă, Grila albastră, Toate limpezi
Caracteristică Anti-static, puternic pătrunzător la lumină

Cortina antistatică imprimă cerneala neagră conductivă pe filmul din PVC transparent, cu un efect antistatic bun, iar suprafața ochiurilor de plasă a produsului are un bun efect ESD de descărcare statică. Perdeaua transparentă anti-statică transparentă antistatică este un agent antistatic adăugat la pelicula din PVC transparent, iar produsul are un anumit efect ESD de descărcare electrostatică, iar cele două sunt diferite.


2.Cum se utilizează corect perdelele de vinil antistatice

Zona de lucru EPA antistatică, tensiunea statică din zonă trebuie controlată sub 100V. Deoarece zona de lucru a EPA antistatică și zona de lucru comună se află în același atelier de producție, ele utilizează perdele anti-statice pentru blocare, dar zona de lucru anti-statică a EPA se găsește în procesul de construcție și utilizare și se constată că produsele produse au o rată ridicată de respingere în timpul inspecției. Prin teste reale, sa constatat că perdelele antistatice folosite în zona de lucru antistatică EPA au o tensiune electrostatică ridicată (peste 500V), iar tensiunea electrostatică pe exteriorul perdelei de aer este foarte mică (mai mică de 100V). Îndeplinește în totalitate cerințele sale.

De fapt, perdeaua anti-static grilă, ar trebui să acorde o atenție la direcția de utilizare, ar trebui să folosească partea de rețea de sârmă de carbon în interior, care este, utilizați această parte a zonei de lucru anti-static EPA, astfel încât să poată să fie bine controlat Generarea de tensiune electrostatică. După corectare, rata de risipă a inspecției produsului a fost mult redusă, iar uzina de producție a fost foarte mulțumită.

3.ESD pardoseli grilaj pvc Imagini detaliate:

4.Aplicarea cortinei de vinil antistatic

  • Cortina antistatică este potrivită pentru microelectronică, medicină, aerospațială, mașini de precizie și alte industrii. Acesta este în principal împărțit în fără fileturi și ochiuri, moale, transparente, ignifugă, nu ușor de vârstă, și are performanțe bune. Funcția anti-statică, dar perdeaua din rețea este mai antistatică decât perdelele fără grilă.

  • Cortina antistatică este potrivită pentru producția de produse noi, pentru fabricarea loturilor mici, pentru producția pe termen scurt, etc. Este economică, convenabilă și rapidă și este un bun echipament pentru stabilirea unei zone de lucru antistatice pe termen scurt.


5. Întrebări frecvente pentru pardoseala din panoul ESD pvc

1) Care sunt termenii dvs. de livrare?

Acceptăm EXW, FOB, CIF etc. Puteți alege unul care este cel mai convenabil sau mai ieftin pentru dvs.

2) Cum pot obține o mostră pentru a vă verifica calitatea?

După confirmarea prețului, puteți solicita pentru eșantioane să ne verificăm calitatea.

3) Ce alte produse ESD?

Noi vindem, de asemenea, foaie ESD vinil, ESD banc mat, ESD pantofi, ESD stilou, ESD clipboard, tastatura ESD, mouse ESD, ESD mouse pad, calculator ESD, ESD titularul de documente, saci ESD etc.

4) Termeni de plată

Plata și livrarea.jpg

6. Informații de ambalare și expediere

  • Dimensiune carton: 143 x 16 x 16 cm / rolă, Greutate brută: 16 kg / carton.

  • Mod de transport: comandă mică de către DHL / UPS / TNT / FedEx

Ordine mare pe mareAnchetă