Grilă antistatică Pvc Film

Grilă antistatică Pvc Film
Model: EC1101
Dimensiune: 1.37m * 30m * 0.3mm (sau personalizat)
Detalii ambalare: 1 role / ctn
Vorbeste acum

Detalii produs

Honeycomb Transparent Grila Antistatic Pvc Film


1. Specificațiile filmului ESD

esd foaie de rețea

2.Antista static temporar esențiale --- grila antistatic pvc perdea

Figura următoare este un exemplu de spațiu de lucru EPA închis de o perdea transparentă antistatică.

esd pvc perdele

Straturile anti-statice sunt potrivite pentru producția de încercări de produse noi, producția pe loturi scurte, producția de comenzi pe termen scurt etc., care sunt economice, convenabile și rapide și reprezintă un echipament bun pentru stabilirea zonelor de lucru antistatice fără praf pe termen scurt .

Zona protejată de ESD - mediul de lucru în care este controlată tensiunea electrostatică a materialelor și echipamentelor. Zonele care sunt construite și dotate cu materiale și echipamente antistatice necesare pentru a proteja dispozitivele sensibile statice (ESSD) de la electricitatea statică, au de obicei semne de avertizare anti-statice evidente. Personalul care intră în zona de lucru antistatic trebuie să respecte cu strictețe specificațiile de lucru antistatice. De asemenea, cunoscut sub numele de ESD (zona controlată ESD).


3.Antistatic Grid Pvc Imagini detaliate de film:

4.FAQ pentru cortina de vinil din ESD

Q1: Care este materialul perdelelor și perdelelor anti-statice?

R: Perdelele antistatice, perdelele și perdelele de izolare regionale utilizate în zona de lucru trebuie să fie realizate din materiale antistatice, iar valoarea rezistenței la suprafață trebuie să fie mai mică de 1 × 1011 Ω. Este interzisă utilizarea de materiale plastice obișnuite și produse din fibre chimice.

Întrebarea 2: Care este rolul perdelelor și perdelelor anti-statice?

R: Cortina anti-statică este folosită în principal pentru magazia curată. Clădirea curată trebuie să fie închisă de cortina antistatică pentru a curăța magazia de exterior.

Întrebarea 3: De ce să folosim produse antistatice?

A: La locul de producție, asamblare și întreținere a echipamentelor electronice convenționale, diferite materiale generatoare de electricitate statică și câmpuri electrice generate de acestea sunt fenomene comune, iar aceste materiale generatoare de electricitate statică și câmpuri electrice generate de acestea pot cauza deteriorarea dispozitivelor sensibile la electrostatice . Prin urmare, dispozitivul sensibil electrostatic trebuie protejat pe toată durata utilizării acestuia.


5. Informații privind ambalarea și expedierea

1 rulou / carton.Export carton standard.

Dimensiune carton: 140cm * 10cm * 10 cm

Greutate brută: 15,8 kg / cutie.
Hot Tags: antistatice grilă pvc film, China, furnizori, en-gros, ieftine, preț

Anchetă

You Might Also Like