Masca de fata N95

Masca de fata N95
Model: EC0102
Efect de filtrare minim> 95%
Culoare: Alb, Albastru
Vorbeste acum

Detalii produs

N95 MASCA FACE STANDARD


1. Caracteristici ale măștii de praf N95

Masca N95 este o mască de înaltă protecție certificată de Institutul Național de Securitate și Sănătate în Muncă, care necesită ca eficiența filtrării particulelor să poată atinge 95% în condiții standard.

1. Materialul de filtrare electrostatic de înaltă eficiență poate absorbi praful extrem de fin.

2. Forma unică de design, cu clemă nasă și bandă excelentă, pentru a asigura o potrivire bună cu fața.

3. Pliabil, ușor de transportat. Potrivit pentru majoritatea formelor feței.


Imagini cu masca de fata 2.N95

3.Certificări ale măștii noastre pentru față

4.N95, KN95, FFP2, KF94, care este diferența dintre aceste măști?

N95 și așa mai departe, referindu-ne la nivelul de mască. Seria N de măști sunt standarde americane, seria KN este standarde chineze, seria FFP este standarde europene, iar seria KF este standarde coreene.

Acest din urmă număr se referă la capacitatea de protecție, cu cât este mai mare nivelul de protecție, cu atât nivelul de protecție este mai mare. Când moleculele de apă există ca gaz, diametrul este de aproximativ 0,4 nm, iar diametrul total al particulelor coronavirusului este de aproximativ 60-400 nm. Măștile nu pot trece prin particule mai mari, astfel încât acestea pot bloca viruși. 95 înseamnă că eficiența filtrării acestor particule este de 95%. Seria 90 nu are un grad ridicat de protecție de 95, dar poate rezista și la peste 90% din particule. În seria FFP, 2 corespunde practic la 95, iar 3 au o eficiență mai mare de filtrare, ajungând la 99%.

Pentru a combate virusurile și gripa, seria N95 este suficientă. Măștile medicale N95 trebuie protejate împotriva stropirii cu lichid de înaltă presiune, astfel încât acestea au un standard mai ridicat decât N95 obișnuit.


5.Cum să poarte masca N95

1. Faceți fața măștii fără clema nasului și trageți curelele de urechi cu ambele mâini, astfel încât clema nasului să se afle deasupra măștii.

2. Folosiți o mască împotriva bărbiei.

3. Trageți banda de ureche în spate și reglați banda pentru ureche pentru a vă simți confortabil.

4. Puneți degetele ambelor mâini în mijlocul clemei metalice a nasului și apăsați spre interior pe ambele părți, conform formei punții nasului, până când este complet apăsat în forma punții nasului.


6. Detalii despre ambalare

1buc / sac, 500pcs / carton.
Greutate brută: 8kg / carton. Dimensiune carton: 65 * 27 * 54cm.


Anchetă