Mască medicală de unică folosință

Mască medicală de unică folosință
Model: EC0101
Funcție: Preveniți eficient invazia virușilor și bacteriilor
Culoarea albastra
Vorbeste acum

Detalii produs

3 straturi de mască medicală de unică folosință


1. Specificație de mască medicală de unică folosință

Măștile medicale pot preveni în mod eficient invazia virusurilor și bacteriilor, în timp ce măștile obișnuite nu pot. Din cauza problemelor materiale, principalele funcții ale măștilor obișnuite sunt menținerea caldă și filtrarea aerului și nu are nicio funcție de barieră împotriva virusurilor și bacteriilor din aer, în timp ce măștile medicale pot bloca efectiv virusurile și bacteriile din aer. Prin urmare, în noul focar de coronavirus, se recomandă utilizarea măștilor medicale de unică folosință, măști chirurgicale medicale și măști N95 pentru protecție personală.


2.Metoda corectă de purtare a măștii medicale

În general, măștile sanitare de unică folosință pe care le cumpărăm în farmacii sunt măști chirurgicale medicale generale, care au două laturi, partea mai întunecată este partea albastră, iar partea mai deschisă spre interior, care este aproape de fața noastră.


3.Principalele precauții pentru purtarea măștii medicale

1. Masca are două părți, albă și albastră, cu partea albă orientată spre interior, iar partea cu banda metalică orientată în sus. În primul rând, legați cele două curele inferioare din spatele gâtului și strângeți-le astfel încât partea inferioară a măștii să ajungă la rădăcina bărbiei.

2. Trageți marginea superioară a măștii și acoperiți gura și nasul cu masca. Trageți cele două curele superioare din spatele urechilor și fixați-le pe cap, nu pe urechi.

3. Folosiți ambele degete index pentru a apăsa sârmă metalică pe rădăcina nazală a măștii pentru a o apropia de pielea nasului, apoi mutați treptat indicatorul pe ambele părți. Întreaga mască este aproape de pielea facială.


4. Imagini cu măști medicale expuse

5.Aplicarea măștilor medicale pentru față

Măștile chirurgicale de unică folosință sunt utilizate, în general, în medii cu cerere mare, cum ar fi clinici medicale, laboratoare și săli de operație. Are o rezistență puternică la bacterii și viruși și poate fi folosit și pentru prevenirea gripei.


6. Ambalarea informațiilor

50pcs / sac, 2000pcs / carton.


Anchetă