Textile ESD

Textile ESD
Culoare și model: Verificați panoul de testare esd
Dimensiune: 1.5m * 100m
Tip: gratar de 5 mm, bandă de 5 mm, grilă de 2,5 mm etc
Rezistența la suprafață: 10 ^ 6Ω-10 ^ 9Ω
Vorbeste acum

Detalii produs

5mm grila ESD textile cu oferta de fabrica super-pret bun!


1.Specificațiile textile ESD

ESD TEXTILES

2. Calitatea îmbrăcămintei antistatice are o anumită relație cu țesătura

  • Calitatea îmbrăcămintei antistatice depinde în mare măsură de țesătură. Motivul pentru care îmbrăcămintea antistatică este antiprafață și antistatică se datorează faptului că țesătura pentru confecționarea articolelor de îmbrăcăminte este o țesătură antistatică și ultra-curată, care are proprietăți excelente împotriva prafului și antistatic. Dacă doriți să faceți îmbrăcăminte antistatică cu performanțe excelente, atunci alegerea materialului este cea mai importantă.

  • În primul rând, țesătura în sine nu are praf. Deoarece este purtat într-o încăpere curată, este necesar ca țesătura să nu poată fi folosită ca sursă de praf în camera curată, ceea ce determină faptul că țesătura ultra-curată poate fi produsă numai prin fibre lungi sintetizate chimic.

  • În al doilea rând, materialul ar trebui să aibă o funcție antistatică durabilă și eficientă. Unele fibre conductoare din țesături "false" sunt produse inferioare, dar ele sunt tratate numai cu lichid antistatic pentru a avea proprietăți antistatice. De îndată ce vor fi curățate, vor fi expuse imediat.

  • În cele din urmă, materialul trebuie să aibă proprietăți bune pentru filtrul de praf. Creșterea vitezei filtrului de praf este în detrimentul respirabilității țesăturii, astfel încât țesăturile tricotate și țesăturile țesute relativ slab nu sunt potrivite pentru a fi folosite în încăperi curate.

  • Alegerea unui bun ESD textile este cheia pentru realizarea de îmbrăcăminte anti-statică de înaltă calitate. Numai prin respectarea principiilor de mai sus pentru a selecta materialul, îmbrăcămintea antistatică produsă va avea performanțe antistatice și rezistente la praf, de lungă durată și eficiente.

3. Imagini textile ESD

4.Introducere la clasificarea antistatică a țesăturilor

  • Textile T / C ESD îmbrăcăminte anti-statică adoptă 65/35 de imprimare și bumbac de poliester cu vopsea totală și țese fibre organice conductoare, procesate într-o tesatura de înaltă calitate din poliester-bumbac. În industria electronică, se poate preveni deteriorarea componentelor electronice cauzate de electricitatea statică. Îmbătrânirea, o mai mare atenție în industria petrochimică, poate evita pericolul de ardere și explozie provocat de descărcarea de scântei cauzată de electricitatea statică. Această țesătură are caracteristici excelente anti-statice și praf.

  • Țesătura antistatică din fibre textile este o țesătură antistatică specială, confecționată din poliester special și fibre permanente conductoare de înaltă performanță. Această îmbrăcăminte antistatică din textile ESD este antistatică și nu are praf și poate fi sterilizată eficient. , antibacterian, potrivit pentru diferite nivele de lucru cu camera curată.

5. Termeni de plată și livrare

esd plata produselor

6.FRQ

1) Cum să verificați autenticitatea țesăturii anti-statice de îmbrăcăminte?

După cum știm cu toții, țesătura folosită în îmbrăcămintea antistatică folosită de fabrica de electronice și industria alimentară farmaceutică este filamentul de poliester 100%, care are o conductivitate electrică bună și este rezistent la spălare. Îmbrăcămintea antistatică realizată din această tesatura de bună calitate are funcții antistatice și praf și parametrii electrostatici nu sunt atenuați. Calitatea produselor antistatice este direct legată de siguranța producției și de viteza de trecere a produselor.

În primul rând, îmbrăcămintea antistatică trebuie curățată în mod repetat și testată apoi printr-un instrument de testare regulat. Dacă este falsă, rezultatul testului este cu siguranță necalificat, deoarece efectul antistatic a fost pierdut după o curățare repetată. Materialul de îmbrăcăminte antistatic de înaltă calitate nu este cazul, atâta timp cât metoda de curățare este corectă, parametrii nu vor fi niciodată atenuați. Cu aceasta puteți să-l utilizați cu încredere.

2) Care sunt caracteristicile produselor textile antistatice?

Performanță: Îmbrăcămintea realizată cu această țesătură prin proces special de cusut are o performanță excelentă antistatică și praf, antistatică și eficientă și durabilă. Este moale, subțire și are o textura clară. Folosit în principal pentru îmbrăcăminte anti-praf și îmbrăcăminte antistatică.

material textil antistatic pentru hainele esd

7.Pachetul și livrarea

1) Pachet: 1 carton, cutie de carton: 1,52m * 15cm * 15cm.

17.5kgs / carton.100cartons / palet.

2.) Timp de plumb: 1-2 zile pentru cantitatea <100rolls.15-20 zile="" pentru="" mai="" mult="" de="" 100="" de="">

Hot Tags: esd textile, China, furnizori, en-gros, ieftin, pret

Anchetă

You Might Also Like