ESD Poliester Fabric

Țesătură din poliester ESD
1.Model: GT1000
2.Size: 1.5m * 100m
3.Color: Verificați panoul de culoare pentru a alege.
4.Material: Poliester cu fire conductoare.
Vorbeste acum

Detalii produs

Țesătură din poliester ESD de 5 mm


1.5mm poliester ESD Specificatii Fabric

5mm poliester esd tesatura

2.Rolul rolei de poliester antistatic

1. Performanță antistatică excelentă, permanentă și lavabilă.

2, poate elimina efectele nocive ale electricității statice asupra corpului uman, elimină senzația neplăcută cauzată de electricitatea statică atunci când corpul uman se mișcă sau se desprinde.

3, poate elimina hainele cauzate de electricitatea statică, incurcaturile, nu sunt ușor de praf, rezistente la murdărie și ușor de spălat.

4. În industria electronică, instrumentație și alte industrii, poate preveni deteriorarea și îmbătrânirea componentelor electronice cauzate de electricitatea statică; în industria petrochimică, poate preveni pericolul arderii și exploziei cauzate de electricitatea statică.


3. Diferența de culoare a țesăturii antistatice

Diferența de culoare a țesăturii antistatice este unul dintre factorii importanți care afectează calitatea produselor finite. În procesul de producție, vânzare și utilizare a îmbrăcămintei antistatice, diferența de culoare a îmbrăcămintei poate fi văzută adesea. Această problemă afectează serios performanța salopetelor, ceea ce afectează frumusețea exterioară a îmbrăcămintei antistatice. Aici, pentru clienții care achiziționează costume antistatice, este de înțeles că diferența de culoare a țesăturilor antistatice este justificabilă, deoarece fiecare șarjă de stofă antistatică este vopsită de cilindru și apoi cantată și prelucrată. Produsul poate diferi de culoarea produselor produse în întregul proces. Este imposibil să se obțină aceeași culoare ca eșantionul care urmează să fie comandat. Este o stare ideală.

Problema diferenței de culoare a îmbrăcămintei antistatice este cauzată în principal de diferența de culoare a țesăturii. Dacă diferența de culoare a țesăturii este mai mică, problema diferenței de culoare a îmbrăcămintei produse va fi mai mică. Totuși, unele probleme de diferențiere a culorii tricotului pot fi depășite sau reduse gravitatea aberației cromatice în procesul de producție a îmbrăcămintei. Unele probleme de diferențiere a culorii tricotului sunt greu de depășit, în timp ce pentru țesături din poliester / bumbac, diferența de culoare este de 3 ~ 4, iar țesătura de bumbac este de 2 ~ 3. nivel. Acestea sunt calificate în limitele specificate.

4. Imagini detaliate ale materialelor antistatice:

5.SGS și certificarea CE pentru țesături ESD

Certificare pentru sacul esd


6. Termenii de plată

esd products payment.jpg

7. Întrebări frecvente

1) Care este dimensiunea rolei pentru esd tesatura?

1,5m * 100m pe role

2) Care sunt utilizările țesăturilor antistatice?

Stofa anti-statică este o țesătură antistatică de prelucrare, utilizată pe scară largă în industria petrolieră; industria minieră și metalurgică; industria chimica; industria electronică; industria specială, cum ar fi: energia atomică, industria aerospațială, armele și alte industrii, cum ar fi: alimente, focuri de artificii, medicamente etc.

8.Packaging & Shipping info:

esd pachet de tesatura

Anchetă