Tricou Polo Antistatic

Tricou Polo Antistatic
Model: C0105
Culoare: Albastru, Gri, Alb.O altă culoare are la bază MOQ 600 buc.
Material: bumbac cu fibre conductoare
Vorbeste acum

Detalii produs

Tricou Polo Antistatic


1.Specifications

Specificații


2. Cerințe antistatic de îmbrăcăminte tricou Polo

  • Umiditatea relativă ≤ 30%, consumul de energie al hainelor din bumbac pur este același cu cel al îmbrăcăminților din fibre chimice în cazul opus. În locurile electrificate de înaltă tensiune, îmbrăcămintea antistatică din materiale sub-conductor trebuie purtată; este interzisă purtarea și detașarea în locuri inflamabile și explozive; Atașați sau purtați orice obiect metalic pe îmbrăcămintea antistatică; atunci când purtați îmbrăcăminte anti-statică, acesta trebuie să fie purtat cu încălțămintea anti-statică specificată în GB4385.

  • Îmbrăcămintea anti-statică trebuie utilizată împreună cu încălțăminte anti-statică, mănuși anti-statice, pălării anti-statice etc., pentru a obține un efect anti-static mai bun.


3. Imagini antistatic cu tricou Polo

4. Metoda antistatică de detectare a tricourilor Polo

  • Îmbrăcăminte anti-statică, echipamentele de testare necesită tester de rezistență electrostatică și clemă de testare, primul este să testeze rezistența punct la punct, hainele sunt așezate pe materialul izolant, cei doi electrozi sunt așezați pe partea stângă și dreaptă a fantei în haine și se măsoară valoarea rezistenței punct-la-punct;

  • Al doilea este să testați rezistența manșetă la manșetă. Clemele de testare sunt respectiv fixate pe manșetele din stânga și din dreapta și sunt agățate de cadrul izolator și se măsoară valoarea rezistenței manșetei la manșetă. Valoarea de rezistență trebuie să fie 1 × 10 a 5-a putere - 1 × 10 11a putere Ω. Aceste teste au cerințe de umiditate și temperatură și de manipulare a probelor cu impact mare.


5. Detalii de ambalare

esd shirt

Geantă 1 buc / PE, 100 buc / carton

Dimensiune cutie: 40cm * 30cm * 50cm. Greutate totală: 30 kg.

Hot Tags: tricou polo antistatic, China, furnizori, en-gros, ieftin, preț

Anchetă

You Might Also Like