Strat antistatic

Stofă de bandă antistatică
Model: GT1000
Culoare și model: pe panoul de culoare
Dimensiune: 1.5m * 100m
Rezistența la suprafață: 10 ^ 6Ω-10 ^ 9Ω
Vorbeste acum

Detalii produs

Fibră conductoare de 5 mm Stofă antistatică antistatică


1.Specificațiile țesăturilor din banda ESD

ESD STRIP FABRIC


2. Performanța țesăturilor antisatice

Fibrele poliesterice speciale și fibrele permanente conductoare de înaltă performanță sunt țesute prin tehnici speciale sub formă de țesătură de urzeală sau de urzeală și fibre conductoare introduse în bătătură. Îmbrăcămintea realizată prin procesul special de cusut al materialului are performanțe excelente antistatice și rezistente la praf, iar antistaticul este eficient și durabil. Stofa poliesterică antistatică este moale, subțire și are o textura clară. Folosit în principal pentru îmbrăcăminte anti-praf și îmbrăcăminte antistatică. Conductiv fibră: Stripe tip pitch 10mm, 5mm, etc


3. Afișaj de imagini pentru țesătura antistatică

anti-static material.jpg

esd fabric anti-static.jpg

5mm strap esd fabric.jpg

4. Aplicarea țesăturilor antico-statice

Fibrele conducătoare sunt carbonizate sau dopate pentru a amesteca negrul de fum cu materialul fibros, iar negrul de fum formează o structură de fază continuă în fibre, conferind conductivității fibrelor. Poliesterul este ușor de generat electricitate statică, iar fibra conductivă este utilizată pentru a face conductivitatea țesăturii. Fibrele conductoare descarcă electricitatea statică din corpul uman prin conducta conductivă.

1. Performanță antistatică excelentă, permanentă și lavabilă.

2, poate elimina efectele nocive ale electricității statice asupra corpului uman, eliminând senzația neplăcută cauzată de electricitatea statică atunci când corpul uman se mișcă sau se desprinde.

3, poate elimina hainele cauzate de electricitatea statică, încurcat, nu este ușor de praf, rezistent la murdărie și ușor de spălat.

4. În industria electronică, instrumentație și alte industrii, poate preveni deteriorarea și îmbătrânirea componentelor electronice cauzate de electricitatea statică; în industria petrochimică, poate preveni pericolul arderii și exploziei cauzate de electricitatea statică.


5.FRQ

1) Care sunt avantajele țesăturilor esd?

În sezonul uscat, electricitatea statică poate apărea atunci când hainele sunt frecate. Deși electricitatea statică nu face rău oamenilor, ea încă aduce niște probleme vieții noastre. În plus, electricitatea statică poate provoca daune la interferențe echipamentelor electronice, în special a unor instrumente de precizie, care provoacă deteriorarea acestor instrumente datorită electricității statice excesive. Prin urmare, în viață și muncă, trebuie să faceți anti-statice. Stofa antistatică este o țesătură specială care nu generează energie electrică statică din cauza frecării. Îmbrăcămintea făcută cu ea este, de asemenea, foarte confortabilă și poate fi purtată în locuri de muncă speciale.

2) Care sunt certificările pentru țesătura noastră antistatică din poliester?

Certificare pentru sacul esd


6.Pachetul și livrarea

pachet pentru tesatura esd

Hot Tags: antistatic tesatura benzi, China, furnizori, en-gros, ieftine, preț

Anchetă

You Might Also Like