Stofă ESD de 5 mm

Stofă ESD de 5 mm
Culoare și model: pe panoul de culori
Dimensiune: 1.5m * 100m
Tip: bandă de 5 mm
Rezistența la suprafață: 10 ^ 6Ω-10 ^ 9Ω
Vorbeste acum

Detalii produs

Preț competitiv 5mm Strip ESD Cloth


Bandă de etanșare cu bandă de 1,5 mm Std Esd

● Fibră conductivă: Spațiu cu bandă de 5 mm, 2,5 mm

● Dimensiune standard: 1,5m * 100m pe role.

● Greutate: 108 sgm

● Rezistența la suprafață: 10 ^ 6Ω-10 ^ 9Ω
● Densitate de încărcare: 1,2 buc / m
● Tensiune de frecare: <>
● Clasa aplicabilă: clasa Cleanroom 10-10000

● Stofa ESD poate fi utilizată pentru a face esd îmbrăcăminte, esde coverall, esd cap, esd jacheta, esd smocks etc


2.Cum alegeți alegerea culorii antistatice

  • Pentru îmbrăcămintea antistatică, cred că toată lumea știe că este în principiu cuprinzătoare. Odată cu îmbunătățirea continuă a cerințelor tehnice, industria aplicațiilor antistatice este, de asemenea, din ce în ce mai extinsă. Atunci când alegeți îmbrăcăminte anti-statică personalizată, puteți nu numai în stil. Alegeți un spate anti-static mare, costum anti-static, un costum anti-static, există multe opțiuni de culoare.

  • Culoarea, influențată de preferințele oamenilor, dă oamenilor simțuri diferite, afectează dispoziția oamenilor și afectează în mod indirect eficiența muncii. În ceea ce privește selecția culorilor, se recomandă utilizarea unei culori uniforme într-o companie sau diferențierea angajaților de sex masculin și de sex feminin.

  • În funcție de anotimp, puteți folosi un costum anti-static colorat în vară și un costum anti-static colorat în timpul iernii. Acest lucru va face pe oameni mai cool în timpul verii și puțin mai cald în timpul iernii. În general, alegerea clienților de îmbrăcăminte anti-statică albastră, albastră, această culoare este simplă și luminată, unisex, poate găsi ușor murdăria într-un mediu curat.


Stratul de 3,5 mm ESD Cloth i mages

4.Qualitatea stofii antistatice ESD

Funcția cea mai de bază a îmbrăcămintei antistatice este filtrarea antistatică, fără praf și puternică. Astăzi, vorbesc în principal despre anti-statică. În primul rând, vreau să spun care este impactul electricității statice, provocând daune mediului nostru de lucru. Interferența electromagnetică este generată, rezultând un echipament de precizie incorect. Atragerea de particule, provocând contaminarea suprafeței și mediului produsului. Sunt generate scântei statice, provocând explozii de materiale inflamabile și explozive.

Motivul pentru care îmbrăcămintea antistatică este antistatică se datorează, în principal, materialului. În prezent, țesătura antistatică de pe piață este fabricată din fibre poliesterice și adăugată cu fibră conductivă. Fibrele conductoare adăugate de țesăturile noastre antistatice sunt toate conductive din punct de vedere electric, nu ca filamentele conductive ale altor producători. Deci, prețul va fi relativ ridicat, vă rugăm să nu vă faceți griji de ce prețul nostru este mai mare decât alte case.


5. Termeni de plată și livrare

esd plata produselor

6.FRQ

1) Care sunt tipurile de țesături antistatice?

5mm bandă, 5mm grilă, 2.5mm grilă poliester esd tesatura,

2) De ce unele teste ale parametrilor tesuturilor antistatice sunt instabile?

Există două motive pentru testarea rezistenței la suprafață a țesăturilor antistatice. În primul rând, performanța antistatică a țesăturii nu este bună. Acum, pe piață există mulți comercianți rătăciți, iar clienții sunt tentați de prețuri scăzute. Aceasta este și achiziția cumpărătorului pentru a cumpăra mai ieftin. Produse slabe, al doilea este contactul slab dintre tester și suprafața țesăturii în timpul testului, poate crește presiunea de mai multe ori, mai multe teste.


7.Pachetul și livrarea

pachet pentru tesatura esd

Hot Tags: 5mm benzi esd pânză, China, furnizori, en-gros, ieftine, preț

Anchetă

You Might Also Like