5mm Grilă Esd Fabric

5mm Grilă Esd Fabric
Model: GT3030 Culoare și model: pe panoul de culoare
Dimensiune: 1.5m * 100m
Tip: grilă de 5 mm
Rezistența la suprafață: 10 ^ 6Ω-10 ^ 9Ω
Vorbeste acum

Detalii produs

Facotry furnizarea clorat 5mm grilă Esd Fabric


Bandă de esență 1.5 mm Grid Esd Fabric

ESD TEXTILE

2. Principiul țesăturii antistatice

Straturile antistatice, cunoscute și sub denumirea de țesături antistatice, utilizează principiile fizice pentru a obține proprietăți antistatice prin eliberarea și neutralizarea încărcării.

Energia electrică statică este ceea ce se întâmplă atunci când obiectele sunt separate pentru o lungă perioadă de timp după contact. Practic, toate obiectele vor genera energie electrică statică atunci când sunt în contact. În special, obiectele ușor electrificabile vor genera o mulțime de electricitate statică. Cu cât este mai mare rezistența suprafeței țesăturii, cu atât este mai lungă timpul de înjumătățire prin încărcare. Prin reducerea rezistenței specifice țesăturii la un anumit nivel, se poate preveni producerea de electricitate statică. Stofa antistatică este o țesătură specială realizată conform acestui principiu. Principalele materii prime pentru țesături antistatice sunt fibrele subconductoare, fibrele din oțel inoxidabil, fibrele sintetice antistatice etc. Aceste materiale pot elimina rapid electricitatea statică. Aceste materiale sunt amestecate cu țesături amestecate sau bumbac de poliester, care este o țesătură antistatică.


3. Imagini de 5 mm Grid Esd Fabric

GRID anti-static fabric5MM GRID ESD FABRIC

4.Este aplicație antistatică pentru materiale ESD

application of esd grid fabric

5. Termeni de plată și livrare

esd plata produselor

6.FRQ

1) Ce este o țesătură permanentă?

Adăugați componente conductoare la filamente sau adăugați filamente antistatice cu proprietăți antistatice permanente la rotire sau țesut pentru a obține proprietăți antistatice permanente. Cu toate acestea, în a doua metodă, metoda de adăugare a altor sârme antistatice poate provoca probleme în produsul antistatic datorită ruperii firului antistatic, astfel încât țesătura țesută cu fire de fibre cu efect antistatic permanent ar trebui să fie o adevărată rezistență permanentă . Stofă electrostatică.

2) Caracteristicile de 5 mm Grid Esd Fabric

  1. Excelentă performanță antistatică, permanentă, neafectată la temperaturi scăzute, tensiune de frecare la 20V sau mai mică.

  2. Îmbrăcămintea însăși nu este praf sau lipicios și poate steriliza și inhiba efectiv bacteriile.

  3. bun praf, poate fi folosit pentru camera de 10-10.000 curat.

  4. durabilitate, lavabilitate, rezistență la uzură și stabilitate.

3) Care sunt certificările țesăturii noastre esd?

Certification for esd bag


7.Pachetul și livrarea

pachet pentru tesatura esd

Hot Tags: 5mm grila esd țesături, China, furnizori, en-gros, ieftine, preț

Anchetă

You Might Also Like