Catedra operator ESD

Catedra operator ESD
Model: EC1109
Rezistența sistemului: 10e6-10e9 ohm
Dimensiune scaun: 430 * 400 mm, dimensiune spate: 400 * 300mm
Vorbeste acum

Detalii produs

Scaun operator ESD durabil și antistatic


1.ESD Specificații pentru scaunul operator

Nume Catedra operator ESD
Model
EC1109
mărimea Dimensiune scaun: 430 * 400 mm, dimensiune spate: 400 * 300mm

Tip

Anti-static
Modul de ridicare Ascensor de gaz de înaltă clasă
Regla. Înălţime 450-600mm
Cinci stele de picioare Aliaj de aluminiu, R = 320mm
Piciorul scaunului Cupru ESD, cupă ESD
Rezistența sistemului 10E6-10E9 ohm
Culoare Negru, Albastru

2. Caracteristici ale scaunului antistatic

Scaunul anti-static este realizat în principal din turnare prin injecție PP, piele anti-statică PU / PVC și material spumos PU. Rezistența la suprafață a materialului este mai mică de 10 la a 6-a putere sau 10 la a 6-a putere la 10 la a 11-a putere ohm. Suprafața scaunului antistatic cu rezistență ridicată și duritate ridicată, rezistență la uzură, rezistență la coroziune, rezistență la impact, rezistență la fisiune, disipare și ventilație de căldură, textură confortabilă, potrivită pentru mediu antistatic și încăpere curată de 10.000 grade, rezistență la alcool (doar PVC) ).

Scaunul anti-static nu numai că linia de tracțiune este împământată poate juca rolul descărcării statice, scaunul antiestatic cupa sau rola este suficient pentru a obține un efect anti-static, cupa sau rola este fabricată din material conductor din nylon, cinci puncte de împământare și descărcare electricitatea statică poate obține același efect ca linia de remorcare și este mai convenabilă și mai frumoasă.


3. Imagini scaune operator antiestatic

5.Cum scaunul de lucru anti-static este anti-static

Scaunul de lucru antistatic este prelucrat prin cusut sau modelat dintr-o singură bucată. Suprafața scaunului este de obicei din spumă PU anti-statică sau piele PU. Poate fi modelată prin injecție cu material din polipropilenă. Tratamentul special obține efect anti-static. Roata de scaun este formată din roata conductoare cu suprafața scaunului și corpul scaunului pentru a forma un corp unic de descărcare statică, care reduce efectiv daunele cauzate de electricitatea statică.


6. Importanța pieselor antistatice pentru scaune

1. Ruletele scaunelor anti-statice / cuștile pentru picioare sunt ușor de zgâriat podeaua. Aceasta poate fi făcută din mâneci speciale din cauciuc anti-statice de pe cupe pentru picioare sau rotile din PU moale. Vătămă podeaua.

2. Lanțul conductor al scaunului antistatic este conectat la partea inferioară a tijei de ridicare pneumatică pentru a descărca sarcina statică. Dar lanțul conductor este doar gheața de pe tort. Întregul sistem de scaune este capabil să descarce electricitate statică. Scaunul anti-static nu are nevoie de un lanț conductor metalic. Unele cupe și rotile pentru picioare sunt confecționate din nailon conductiv. Descărcarea statică la cinci puncte de împământare este stabilă.

3. Polul de aer al scaunului antistatic este un pol de aer fără presiune cu funcție de protecție împotriva exploziei. Principiul de ridicare a piuliței și a șuruburilor este utilizat pentru a întoarce șurubul. Când trebuie să reglați scaunul, puteți regla înălțimea rotind scaunul.


7. Condiții de plată

plata produselor ESDHot Tags: scaun operator ESD, China, furnizori, en-gros, ieftin, preț

Anchetă

You Might Also Like